• Voordelig schadeherstel

 • Betaal in 3 termijnen

 • Gratis schaderapport

Bumper spuiten? FixEasy fixt het 25% goedkoper!

Bumperschade is een van de meest voorkomende autoschades in Nederland. De bumper is bij een ongeluk of slordige inparkeerpoging vaan het eerste onderdeel wat beschadigd raakt. Er zijn veel verschillende soorten bumperschades, zo kan je bijvoorbeeld een diepe kras of deuk hebben in je voorbumper of een flinke scheur in je achterbumper. Bij veel verschillende soorten bumperschades horen ook veel verschillende herstelmethodes! Bij FixEasy behandelen we jouw bumperschade onder andere met de volgende methodes: auto spuiten, uitdeuken zonder spuiten, spotrepair & steenslag verwijderen. 

Wanneer moet je een bumper spuiten?

Alleen bij kleine deukjes zonder lakschade is het mogelijk om de herstelmethode uitdeuken zonder spuiten toe te passen. Wanneer je bumper krassen of andere soort lakschades heeft opgelopen moet deze gespoten worden. Spotrepair is een herstelmethode waarbij kleine lakschades plaatselijk hersteld worden. Zo hoeft niet je gehele voor- of achterbumper gespoten te worden maar alleen een gedeelte hiervan. De voorwaarde hierbij is dat de schade niet groter is dan 1A4. Heb jij een grotere bumper schade? Dan moet je gehele bumper gespoten worden. De kosten van het spuiten van je gehele bumper zijn hoger dan wanneer je lakschade hersteld kan worden met spotrepair. Dit komt doordat het proces bij een gehele bumper spuiten veel uitgebreider is. 

Wat kost bumper spuiten? 

Afhankelijk van de grootte van jouw bumperschade wordt een passende herstelmethode gekozen. Naast dat de herstelmethode meespeelt in het bepalen van de hoogte van het schadebedrag wordt er ook gekeken naar de complexiteit van de schade. Hoe groot is de kras op je bumper? Hoe diep is de kras of deuk? Wat voor merk en type auto is het? En wat voor soort laklaag heb je op je bumper? Bij FixEasy kun je gemakkelijk en snel de hoogte van jouw schade berekenen via de online schadecalculator!

Bumper spuiten? FixEasy fixt het. 

Schade aan je voorbumper of achterbumper voordelig laten herstellen? Wij zijn specialist in het herstellen van bumperschade. Bij FixEasy betaal je altijd de beste prijs voor schadeherstel zonder franje, maar wel met 1 jaar volledige garantie op het herstel. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en werken volgens de nieuwste technieken. Benieuwd naar de kosten voor schadeherstel aan je bumper? Bereken het online via onze schadecalculator of rij langs bij een van onze vestigingen

Wat klanten over ons zeggen

 • Klant: Pieter
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

 • Klant: Marie
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

 • Klant: Jan
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.