Goedkoop autoschadeherstel Leiden

Autoschade in Leiden kan iedereen overkomen en is vaak snel gebeurd. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze herstellers staan voor je klaar. Rij langs bij onze vestiging in omgeving Leiden om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Vanaf Leiden rij je binnen 15 minuten naar onze FixEasy vestiging Bollenstreek in Sassenheim. Wil je toch liever je schade laten herstellen bij een andere vestiging? Onze schadeherstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en Rotterdam

Schadeherstel Leiden

FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. Onze overheadkosten zijn minimaal en dat zie je terug in de prijs. Wij herstellen autoschade in omgeving Leiden, zonder franje maar wel met een professioneel eindresultaat én 1 jaar volledige garantie! Meer voor minder, wij Fixen het. Bespaar minimaal 25% op schadeherstel. Heb je schade, maar geen geld? Betaal dan gewoon in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen renteopslag en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen voor autoschade in omgeving Leiden.

Schadeherstelbedrijf Bollenstreek

Heb je met het inparkeren van je auto een stoeprand, paaltje of ander voorwerp geraakt? Dat is balen! Ben je WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekeraar vergoed. Met FixEasy proberen wij de pijn van autoschade te verzachten. Wij herstellen autoschades in omgeving Leiden voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wel zo fijn als je autoschade zelf moet betalen. Bereken online direct je schadebedrag.

FixEasy Autoschade Leiden

Wij zijn dé schadehersteller in Leiden voor als je autoschade zelf moet betalen. Je betaalt bij ons de beste prijs voor vakkundig en betrouwbaar schadeherstel. Onze schadeherstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in onder andere auto spuiten, uitdeuken en spotrepair. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Rij langs bij onze vestiging in omgeving van Leiden of bereken online gemakkelijk en snel je schadebedrag.

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.