Koplampen herstellen? FixEasy!  

Heb je last van doffe of verweerde koplampen? Dit is geen mooi gezicht en kan voor gevaarlijke situaties in het verkeer zorgen. Doffe koplampen kunnen ook een reden zijn waardoor je auto niet door de APK-keuring heen komt. Mocht dit het geval zijn, dan wordt in de meeste gevallen geadviseerd om nieuwe koplampen aan te schaffen. Dit is echter niet altijd nodig! Bij FixEasy herstellen we doffe koplampen aan de hand van een nieuwe techniek. Hiermee bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld! FixEasy fixt het snel, voordelig en vakkundig. 

Doffe koplampen

Doffe koplampen zijn een groot probleem op de weg. De plastic of glazen kappen die over je koplampen heen zit moeten het licht bundelen, of juist niet. Bij oudere koplampen zitten er speciale vormen aan de binnenkant die het licht in een bepaalde richting bundelen, zodat de lampen niet in de ogen van tegemoetkomend verkeer schijnen. Bij moderne koplampen zit er een speciale lens tussen die ervoor zorgt dat het licht gebundeld wordt. Wanneer deze plastic kappen dof worden, wordt het licht niet meer op de juiste manier een bepaalde richting opgestuurd. Het licht van je doffe koplampen kan nu andere weggebruikers verblinden, wat kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Heb jij ook last van doffe koplampen? Laat je koplampen dan zo snel mogelijk herstellen!

Koplampherstel bij FixEasy

Bij FixEasy fixen we jouw doffe koplampen weer als nieuw met een van de nieuwste technieken. Met deze methode kunnen we gemakkelijk en snel jouw koplampen herstellen voor een mooi prijsje. Ben je benieuwd of we jouw koplampen middels deze techniek weer als nieuw kunnen krijgen? Neem contact op met een van onze vestigingen voor advies of bereken online jouw schadebedrag en plan direct een afspraak in voor herstel! 

 

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.