Goedkoop autoschadeherstel Rotterdam

Heb je autoschade en woon of werk je in Rotterdam? Kom langs bij FixEasy Blijdorp voor goedkoop autoschadeherstel. FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. De overheadkosten zijn bij ons minimaal en dat zie je terug in de prijs. Wij herstellen autoschade zonder franje maar wel met een professioneel eindresultaat. Daarbij ontvang je 1 jaar volledige garantie op al onze werkzaamheden. Bespaar 25% op schadeherstel. Meer voor minder, wij Fixen het. Maak nu een afspraak bij FixEasy Blijdorp voor goedkoop autoschadeherstel in Rotterdam.  

Schadeherstelbedrijf Rotterdam

Autoschade heb je in Rotterdam zo gereden. Voor je het weet heb je een kleine deuk op je bumper of een kras op je deur. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze schadeherstellers staan voor je klaar in Rotterdam. Rij langs bij onze vestiging op de Abraham van Stolkweg 128 om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Onze vestiging is gelegen in Rotterdam Blijdorp en vanaf Rotterdam en omstreken goed te bereiken. Wil je toch liever je schade laten herstellen bij een andere vestiging? Onze herstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en Sassenheim!

Soorten autoschades

Oeps, heb je met het inparkeren van je auto een paaltje of stoeprandje geraakt? Balen! WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekeraar vergoed. FixEasy hersteld jouw schade voor 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wij fixen autoschades in omgeving Rotterdam zonder franje maar wel met 1 jaar volledige garantie op alle werkzaamheden! Wel zo fijn als je autoschade zelf moet betalen. Heb je een flinke schade, maar geen geld? Betaal dan gewoon in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen renteopslag en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen

Kwaliteiten FixEasy Blijdorp

Wij zijn hét nummer 1 schadeherstelbedrijf in Rotterdam. Bij FixEasy betaal je altijd lage prijzen. De vestiging Blijdorp staat bekend om vakkundig en voordelig schadeherstel. Wij helpen u graag voor een mooie prijs van uw schade af en werken daarbij met de Rotterdamse mentaliteit. Niet lullen maar poetsen! Onze schadeherstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in onder andere auto spuiten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. FixEasy fixt meer voor minder. Bereken online direct jouw schadebedrag.

 

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.