Goedkoop autoschadeherstel Schiedam

FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. De overheadkosten bij FixEasy zijn minimaal en dat zie je terug in onze prijs. Wij herstellen zonder franje maar wel met een professioneel eindresultaat en 1 jaar volledige garantie. Meer voor minder, wij Fixen het. Maak nu een afspraak in de omgeving van Schiedam bij ons schadeherstelbedrijf in Rotterdam!

Herstelbedrijf Schiedam

Autoschade in Schiedam is helaas zo gebeurd. Het kan iedereen overkomen. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze schadeherstellers staan voor je klaar in omgeving Schiedam. Rij langs bij een van de dichtstbijzijnde vestigingen om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Onze vestiging in Rotterdam Blijdorp is binnen 13 minuten te bereiken vanaf Schiedam als je via de S115 rijdt. Kom je liever via de A20? Ook dan ben je binnen 15 minuten bij ons op de vestiging! Wil je liever je schade laten herstellen bij een van onze andere vestigingen? Onze schadeherstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en in Sassenheim!

Autoschade zelf betalen

Ben je WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekering vergoed. Heb je met inparkeren een paaltje of stoeprandje geraakt? Dat is flink balen! Met de FixEasy formule proberen wij de pijn van autoschade te verzachten. FixEasy herstelt autoschade voor 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wij fixen autoschade in de buurt van Schiedam zonder franje maar wel mét 1 jaar volledige garantie op alle werkzaamheden! Autoschade zelf betalen? FixEasy!

Kwaliteiten FixEasy Rotterdam Blijdorp

FixEasy Rotterdam Blijdorp staat bekend om voordelig en vakkundig schadeherstel. Onze schadeherstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in onder andere auto spuiten, spotrepair en uitdeuken zonder spuiten. Bereken online gemakkelijk en snel je schadebedrag met de FixEasy schadecalculator. Wij fixen meer voor minder.  

Heb je wel schade maar geen geld? Betaal dan gewoon lekker in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen rente en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen.

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.