• Voordelig schadeherstel

 • Betaal in 3 termijnen

 • Gratis schaderapport

Spotrepair? FixEasy fixt het!

Spotrepair is een hele effectieve manier van schadeherstel en wordt in Nederland steeds populairder. Bij deze methode worden lakschades plaatselijk hersteld. Hierdoor is het niet nodig om het beschadigde onderdeel in zijn geheel mee te nemen in het herstel. Dit zorgt ervoor dat deze methode snel, goed voor het milieu en over het algemeen een stuk voordeliger is dan andere herstelmethodes. Deze methode wordt vooral toegepast op kleine kras-, schaaf- en lakschades. Een belangrijke voorwaarde om spotrepair te kunnen toepassen, is dat de schade niet groter mag zijn dan 1A4'tje. Benieuwd of jouw lakschade hersteld kan worden met spotrepair? Rij langs bij een van onze vestigingen of bereken je schade online!

Wat kost spotrepair?

Doordat spotrepair een plaatselijke herstelmethode is wordt er bespaard op materiaal, tijd en arbeid. Deze voordelen kunnen worden doorberekend in de kosten van het schadeherstel. hierdoor liggen de kosten van spotrepair vaak een stuk lager dan bij andere herstelmethodes! Bereken direct je schadebedrag.

Niet alle lakschades zijn geschikt voor spotrepair. Sommige onderdelen zoals het autodak, de motorkap en de kofferbak kunnen vaak niet met spotrepair worden behandeld. Dit komt doordat op deze plekken het risico te groot is dat er kleurverschil ontstaat. Ook zijn er een aantal meetallic kleuren zoals brons, lichtblauw en zilver die niet met spotrepair gefixt kunnen worden.

Geen spotrepair mogelijk, wat nu?

Als jouw schade niet met spotrepair te herstellen valt door welke oorzaak dan ook, zal het beschadigde onderdeel volledig moeten worden overgespoten in een van onze spuitcabines. Bij het spuiten van een heel onderdeel komt meer kijken. Zo moeten er voor het auto spuiten bepaalde onderdelen wellicht gedemonteerd en apart gespoten worden. Hierdoor kunnen de kosten voor het herstel hoger uitvallen. Bereken online direct jouw schadebedrag! 

Lakschade?
FixEasy fixt het. 

Of je nu een lakbeschadiging hebt die hersteld kan worden met spotrepair, of een beschadiging hebt waarbij je auto gedeeltelijk of volledig overgespoten moet worden, bij FixEasy betaal je altijd de beste prijs. Je bent bij ons namelijk altijd 25% goedkoper uit dan bij andere professionele schadeherstellers. Benieuwd naar jouw schadebedrag? Bereken het gemakkelijk en snel via onze schadecalculator of rij langs bij een van onze vestigingen

Wat klanten over ons zeggen

 • Klant: Pieter
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

 • Klant: Marie
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

 • Klant: Jan
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.