Autoschade zelf betalen? Fix het bij FixEasy!

Oeps, schade gereden aan je auto, of bij iemand anders? Dekt jouw verzekering de schade niet of wil je een deuk in je no-claim voorkomen? In veel gevallen is het voordeliger om je autoschade zelf te betalen. Bij FixEasy bespaar je standaard 25% op autoschadeherstel. Komt het schadebedrag je niet zo goed uit? Betaal dan gewoon in 3 termijnen! Bereken direct je schadebedrag

 

Ga naar de schadecalculator

Schade claimen of niet? 

Is de schade aan je auto veroorzaakt door een tegenpartij? Zijn of haar verzekeraar zal in dat geval het schadeherstel in zijn geheel uitkeren. Is er geen tegenpartij of heb je een eenzijdig ongeval gehad? Dan kun je over het algemeen de volgende vuistregel toepassen: claim deze niet bij je verzekering wanneer het schadebedrag onder de €600,- euro is. Wanneer je je autoschade bij de verzekering claimt verlies je namelijk altijd schadevrije jaren en dit heeft invloed op de hoogte van je premie. Is het bedrag lager dan €600,- euro? Dan is het vaak op langer termijn voordeliger om de autoschade zelf te betalen.  

Kosten autoschade

Het herstellen van je autoschade hoeft hélemaal niet duur te zijn. Bij FixEasy herstellen we jouw autoschade voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. De kosten van het herstellen van je autoschade zijn natuurlijk afhankelijk van het soort autoschade, de werkzaamheden en de herstelmethode. Bij FixEasy wordt de hoogte van jouw schadebedrag berekend door onze schadecalculator. De schadecalculator geeft je een indicatie van de herstelkosten. Wil je zeker zijn van het schadebedrag? Rij dan langs bij een van onze vestigingen

 

 

Voordelen van FixEasy

Less is more! Bij FixEasy streven wij ernaar om jouw autoschade zo snel, voordelig en vakkundig mogelijk te repareren zonder franje, maar wel met 1 jaar volledige garantie. Wil je toch gebruik maken van extraatjes? Wij bieden vervangend vervoer aan al vanaf €25,- euro per dag! Benieuwd naar de totale kosten van de autoschade die je zelf moet betalen? Bereken het direct via de schadecalculator!

 

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.