Goedkoop autoschadeherstel in Rotterdam
Het overkomt ons allemaal wel een keer, paaltje niet gezien bij het inparkeren, of stoepje geraakt bij het wegrijden uit parkeerstand. Autoschades zitten soms in een klein hoekje.

Schades als deze worden niet standaard vergoed door de verzekering en moet je dus in de meeste gevallen zelf betalen. Bij onze vestiging in Rotterdam Blijdorp kun je terecht voor het laten fixen van welke autoschade dan ook. Onze professionele schadeherstellers staan voor je klaar om jouw autoschade vakkundig, snel en voordelig te repareren. Bij FixEasy Blijdorp werken wij aan de hand van de nieuwste technieken en herstellen we autoschade altijd voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers! Wel zo handig als je schade zelf moet betalen.

 

Maak kennis met hét schadebedrijf van Rotterdam, als je schade zelf moet betalen

Bij FixEasy Blijdorp staan we bekend om onze Rotterdamse mentaliteit, wij houden van aanpakken! En daar zijn we goed in. Onze schadeherstellers verwelkomen jou graag in de FixEasy shop. Samen wordt er gekeken naar jouw autoschade en wordt er een prijs opgesteld voor herstel. Doordat onze overheadkosten laag zijn kunnen wij jou een goede prijs bieden, zonder franje maar wel met 1 jaar volledige garantie! Liever online een afspraak in plannen? Geen probleem. Je kunt via onze schadecalculator jouw prijs berekenen en je wordt vervolgens teruggebeld om een afspraak in te plannen.

Kom in contact