Voordelige schadehersteller Haarlem

Autoschade, niemand zit erop te wachten maar op zijn tijd komen we allemaal aan de beurt. Autoschade zit vaak in een klein hoekje en wordt niet altijd vergoed door de verzekeraar.

Zelf schade gereden en niet all-risk verzekerd? Of wil je een deuk in je no-claim voorkomen? Dan zal je autoschade zelf moeten betalen. Bij onze vestiging in Haarlem kun je terecht voor het laten fixen van alle soorten autoschades. Onze vakkundige schadeherstellers staan voor je klaar om jouw autoschade professioneel, snel en voordelig te repareren. Bij FixEasy Haarlem werken we aan de hand van de nieuwste technieken en herstellen we autoschades altijd voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers! Wel zo handig als je autoschade zelf moet betalen.

 

Maak kennis met hét schadebedrijf in Haarlem, als je schade zelf moet betalen

Bij FixEasy Haarlem staan we bekend om onze scherpe prijzen en goede service. Bij ons kun je terecht met alle soorten autoschade, geen schade te gek. Onze professionele herstellers verwelkomen jou met een brede glimlach in de FixEasy shop. Samen met jou wordt er gekeken naar de schade aan jouw auto en bieden wij je een mooie prijs voor herstel. Doordat wij onze overheadkosten laag kunnen houden zijn wij altijd 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Bij FixEasy krijg je ook nog eens 1 jaar volledige garantie. Rij langs bij FixEasy Haarlem voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Liever online je schade berekenen? Geen probleem! Via de FixEasy schadecalculator bereken je gemakkelijk en snel je schadebedrag.  

Kom in contact