Voordelig auto spuiten?
FixEasy fixt het!

Heb je last van grote krassen, een beschadigde laklaag, verkleuringen op je lak door zonlicht of lelijke kringen op je lak door ingedroogde vogelpoep? Allemaal goede redenen om je auto gedeeltelijk of volledig over te laten spuiten. Bij FixEasy kun je terecht voor goedkoop auto spuiten. Na het spuiten ziet jouw auto er weer fris, glanzend en als nieuw uit!

Wacht je te lang met het behandelen van je lakschade? Dan kan er zelf roestvorming ontstaan. Probeer dit ten alle tijden te voorkomen, zorg goed voor je auto! Benieuwd naar de soorten lakschades, de herstelmethodes en de kosten van auto spuiten? Wij helpen je graag verder. 

Lakbeschadiging? PaintFix! 

Bij kleine lakbeschadigingen is het mogelijk om de spotrepair methode toe te passen. Maak kennis met PaintFix! Met PaintFix worden krassen en steenslag snel gerepareerd zonder dat het gehele auto-onderdeel overgespoten moet worden. Dit is dé perfecte oplossing voor kleine beschadigingen: kleine krasjes, kleine prijsjes! Bereken jouw schadebedrag direct via de schadecalculator.  

Heb je te maken met een grote lakbeschadiging op je auto? Wil je bijvoorbeeld je bumper of motorkap laten spuiten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres om goedkoop je auto te laten spuiten. Wij vertellen je hoe we te werk gaan bij het spuiten van grote lakbeschadigingen.

Auto spuiten:
hoe werkt het?

Wanneer je een grote lakbeschadiging aan je auto hebt wordt het herstelproces ingewikkelder. Over het algemeen worden vaak dezelfde stappen ondernomen. We beginnen met het demonteren van bepaalde onderelen of plakken delen af. Indien nodig worden deze onderdelen ontroest. Vervolgens schuren we het oppervlak en brengen we een grondlaag (primer) aan. Deze grondlaag berschermt de auto en zorgt voor een perfecte hechting van de lak aan het plaatmateriaal. Nadat de grondlaag droog is moet er opnieuw geschuurd worden. Dan kan het spuiten van de auto beginnen. Dit wordt gedaan in een hightech spuitcabine. Onderdelen die gedemonteerd zijn, zullen naderhand apart gespoten worden en terug op de auto worden gemonteerd. Nadat alles gespoten is wordt de autolak gedroogd met een speciale infrarood lamp. Wanneer de lak is uitgehard is het tijd om de auto te wassen, zodat jij weer met een stralende auto de weg op kan! 

Auto spuiten kosten

Bij FixEasy bepalen wij de kosten van het auto spuiten aan de hand van een aantal factoren. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar wat voor soort auto gespoten moet worden, wat voor soort lak nodig is, hoe groot de lakschade is, waar de lakschade zit en de precieze werkzaamheden rondom de lakschade. Natuurlijk wil je je auto zo goed en zo goedkoop mogelijk laten spuiten, fix het bij FixEasy. Vul online onze schadecalculator in of rij langs bij één van onze vestigingen voor de beste prijs!

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.