Schadeherstel omgeving Noordwijk

FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. Onze overheadkosten zijn minimaal en dat zie je terug in de prijs. Wij herstellen autoschade zonder franje, maar wel met een professioneel eindresultaat én 1 jaar volledige garantie! Meer voor minder, wij Fixen het. Bespaar minimaal 25% op schadeherstel. Maak nu jouw afspraak bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Noordwijk.

Soorten autoschades

Heb je met het inparkeren van je auto een paaltje of stoeprandje geraakt? Dat is balen! Ben je daarnaast WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekeraar vergoed. Met FixEasy proberen wij de pijn van autoschade te verzachten. Wij herstellen autoschades in omgeving Noordwijk voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wel zo fijn als je autoschade zelf moet betalen.

Schadeherstelbedrijf Noordwijk

Autoschade in Noordwijk kan echt iedereen overkomen en het is vaak snel gebeurd. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze herstellers staan voor je klaar in omgeving Noordwijk. Rij langs bij onze dichtstbijzijnde vestiging om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Je bereikt onze vestiging in Sassenheim al binnen 13 minuten vanuit Noordwijk als je via de N444 rijdt. Wil je toch liever je schade laten herstellen bij een andere vestiging? Onze schadeherstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en Rotterdam! Bereken gemakkelijk online je route.

FixEasy Bollenstreek

Bij onze vestiging in de Bollenstreek staan we bekend om vakkundig en transparant schadeherstel. Onze schadeherstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in auto spuiten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bereken online direct je schadebedrag of rij langs bij een van onze vestigingen.

Heb je wel schade maar geen geld? Betaal dan gewoon in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen renteopslag en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen.

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.