Uitdeuken zonder spuiten? FixEasy!

Uitdeuken zonder spuiten is een effectieve herstelmethode voor kleine schades. Denk hierbij aan hagelschade, stormschade en parkeerschade. Kleine deukjes kunnen gerepareerd worden zonder geplamuurd en gespoten te hoeven worden. Hierdoor kan de schade snel en voordelig hersteld worden.

Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel restylen of uitdeuken zonder lakschade genoemd. Om deze herstelmethode te kunnen toepassen mogen de deukjes niet groter zijn dan een tennisbal en er mag geen andere schade aanwezig zijn zoals een lakbeschadiging. FixEasy fixt uitdeuken zonder spuiten voor 25% goedkoper. Kleine deukjes, kleine prijsjes. Bereken direct jouw schadebedrag!

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Bij het proces van uitdeuken zonder spuiten worden verschillende stappen genomen. Allereerst moet de ondergrond ontvet worden. Er wordt een lamp gebruikt om de deukjes makkelijker zichtbaar te maken. Vervolgens worden de deukjes omcirkeld met een speciale stift. Mocht het nodig zijn, dan verwijderen we tijdelijk bekleding en lichten zodat de deukjes vanaf de achterkant kunnen worden benaderd. Met speciaal gereedschap worden de deukjes dan vanaf de achterkant teruggedrukt in de originele vorm. Dit wordt ook wel 'masseren' genoemd. Tijdens deze herstelmethode is het belangrijk om secuur te werk te gaan omdat anders de deuk kan veranderen in een bult of de lak zou kunnen scheuren! Bij sommige onderdelen van de auto is deze herstelmethode niet mogelijk. In dit geval worden de deukjes er van buitenaf uitgetrokken met speciale lijm- en zuigtechnieken. 

 

Wat kost uitdeuken zonder lakschade? 

Uitdeuken zonder spuiten heeft meerdere voordelen. Zo is het namelijk bij deze methode niet nodig om te spuiten of te plamuren. Deze methode is een stuk milieuvriendelijker omdat er geen lak gebruikt wordt. Onze schadeherstellers kunnen hierdoor tijd en materialen besparen en dus sneller werken. De kosten van het uitdeuken zonder spuiten blijven daardoor lager. Wat het precies kost om je deukjes zonder lakschade uit te laten deuken is afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: de grootte en diepte van de deukjes, de hoeveelheid deukjes, de plaats van de deukjes, het soort auto wat hersteld moet worden en de extra diensten die rondom de schade uitgevoerd moeten worden. Neem contact met ons op voor het berekenen van jouw schadebedrag. 

Kleine deukjes, 
kleine prijsjes

Benieuwd of jouw deukjes in aanmerking komen voor uitdeuken zonder spuiten? Rij langs bij een dichtstbijzijnde vestiging of neem contact met ons op. Liever je schade online berekenen? Mail ons foto's van de schade en wij berekenen direct de beste prijs voor het uitdeuken zonder spuiten voor je. FixEasy fixt jouw schade snel, vakkundig en voordelig! 

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.