Goedkoop autoschadeherstel in Sassenheim?

Heb je met het inparkeren van je auto een paaltje of stoeprandje geraakt? Dat is balen! Ben je daarnaast WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekeraar vergoed. Met FixEasy proberen wij de pijn van autoschade te verzachten. Wij herstellen autoschades in omgeving Sassenheim voor minimaal 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wel zo fijn als je autoschade zelf moet betalen. Bereken online direct je schadebedrag.

Schadeherstel omgeving Sassenheim

FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. Onze overheadkosten zijn minimaal en dat zie je terug in de prijs. Wij herstellen autoschade zonder franje, maar wel met een professioneel eindresultaat én 1 jaar volledige garantie! Meer voor minder, wij Fixen het. Bespaar minimaal 25% op schadeherstel. Bereken direct je schadebedrag en maak online een afspraak bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Sassenheim.

Schadeherstelbedrijf Bollenstreek

Autoschade in Sassenheim kan iedereen overkomen en het is vaak snel gebeurd. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze herstellers staan voor je klaar in Sassenheim. Rij langs bij onze vestiging in Sassenheim om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Onze vestiging bevindt zich op de Anton Philipsweg 11. Wil je toch liever je schade laten herstellen bij een andere vestiging? Onze schadeherstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en Rotterdam! Bereken online je route.

FixEasy Autoschade Sassenheim

Wij zijn dé schadehersteller in Sassenheim voor als je autoschade zelf moet betalen. Je betaalt bij ons de beste prijs voor vakkundig en betrouwbaar schadeherstel. Onze schadeherstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in onder andere auto spuiten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Benieuwd wat wij voor jouw autoschade kunnen betekenen? Bereken online gemakkelijk en snel je schadebedrag of rij langs onze vestiging in Sassenheim.

Heb je wel schade maar geen geld? Betaal dan gewoon in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen renteopslag en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen.

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.