Goedkoop autoschadeherstel Katwijk 

FixEasy werkt efficiënt en zonder overbodige luxe. De overheadkosten bij FixEasy zijn minimaal en dat zie je terug in onze prijs. Wij herstellen zonder franje maar wel met een professioneel eindresultaat en 1 jaar volledige garantie. Meer voor minder, wij Fixen het. Bespaar 25% op schadeherstel. Maak nu jouw afspraak bij ons schadeherstelbedrijf in omgeving Katwijk!

Schadeherstelbedrijf Katwijk

Autoschade in Katwijk kan echt overal gebeuren. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze schadeherstellers staan voor je klaar in omgeving Katwijk. Rij langs bij een van de dichtstbijzijnde vestigingen om je schade gratis te laten beoordelen of plan online direct een afspraak! Onze vestiging in Sassenheim is binnen 17 minuten te bereiken via de A44 wanneer je vanaf Katwijk komt. Liever je schade laten herstellen bij een van onze andere vestigingen? Onze herstellers staan ook voor je klaar in Haarlem en in Rotterdam!

Soorten autoschades

Oeps, heb je met het inparkeren van je auto een paaltje of stoeprandje geraakt? Balen! WA of WA- beperkt casco verzekerd? Dan wordt schade die je aan je eigen auto veroorzaakt niet door de verzekeraar vergoed. FixEasy hersteld jouw schade voor 25% goedkoper dan andere professionele schadeherstellers. Wij fixen autoschades in omgeving Katwijk zonder franje maar wel met 1 jaar volledige garantie op alle werkzaamheden! Wel zo fijn als je autoschade zelf moet betalen.

Kwaliteiten FixEasy Bollenstreek

Onze FixEasy vestiging Bollenstreek staat bekend om vakkundig en transparant schadeherstel. Onze herstellers werken aan de hand van de nieuwste technieken en zijn gespecialiseerd in auto spuiten, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. FixEasy fixt meer voor minder. Bereken online direct jouw schadebedrag.

Wel schade maar geen geld? Betaal gewoon in 3 termijnen! Bij FixEasy kan je zonder schulden of extra kosten de schade in drie termijnen betalen. Wij berekenen geen renteopslag en werken zonder BKR-registratie. Lees hier meer over betalen in 3 termijnen.

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.