Goedkoop autoschade herstellen? FixEasy fixt het!

Paaltje geraakt tijdens het inparkeren? Of je velg kapotgereden tegen de stoeprand? Dat is flink balen! Iedereen heeft wel eens te maken met autoschade. Kleine of grote schade, het is nooit leuk. Het liefste wil je deze autoschade natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Kom langs bij FixEasy om goedkoop je autoschade te laten herstellen met 1 jaar volledige garantie. Bereken direct online je schade met onze schadecalculator.  

Ga naar de schadecalculator

Soorten autoschades

Autoschade komt vaker voor dan je denkt. Hoe voorzichtig je ook bent, iedere autobezitter krijgt er eens in de paar jaar mee te maken. Autoschades zijn er in verschillende vormen en maten. De meest voorkomende schades zijn bumperschade, krasschade, lakschade, ruitschade en deukschade. Wil je autoschade graag goedkoop laten herstellen? FixEasy fixt het! Bereken online jouw schadebedrag en plan direct een afspraak in of rij langs bij één van onze vestigingen

 

Onze herstelmethodes

Naast dat er veel verschillende soorten autoschades bestaan, zijn er ook veel verschillende herstelmethodes. Afhankelijk van de schade aan jouw auto kiezen wij de juiste herstelmethode. Bij FixEasy beschikken wij over de nieuwste apparatuur en blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij moderne herstelmethodes toepassen en jouw autoschade vakkundig, snel en goedkoop herstellen. Een van de meest gebruikte herstelmethodes is spotrepair. Bij deze methode hoeven er geen onderdelen gedemonteerd of volledig meegenomen te worden in het herstel. Maar ook voor het vervangen van onderdelen, het wegwerken van lakschade en uitdeuken zonder spuiten ben je bij FixEasy het goedkoopste uit. Wij bieden jou PartsFix, PaintFix en QuickFix

 

Direct autoschade laten herstellen

Bij FixEasy streven wij ernaar om snel, vakkundig en voordelig autoschade te herstellen, zonder franje. Als je je auto bij ons achterlaat voor goedkoop schadeherstel maar toch graag mobiel wilt blijven, bieden wij vervangend vervoer aan al van €25,- euro per dag. Benieuwd naar de totale kosten voor het herstellen van jouw autoschade? Bereken dit gemakkelijk online met onze schadecalculator.  

 

Ga naar de schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

  • Klant: Pieter
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

  • Klant: Marie
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

  • Klant: Jan
  • Beoordeling:
  • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.