• Voordelig schadeherstel

 • Betaal in 3 termijnen

 • Gratis schaderapport

Motorkap laten spuiten? FixEasy!

Schade aan je motorkap? Balen! Schade aan je motorkap ziet er niet mooi uit en valt heel erg op. Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Deuk, kras- of lakschade aan je motorkap is tegenwoordig goed te herstellen. Vaak wordt deze schade hersteld door je gehele motorkap te laten spuiten. Wij vertellen je alles over het spuiten van jouw motorkap. Benieuwd naar de kosten? Bereken deze direct online!

Hoe werkt motorkap spuiten?

Als je schade hebt aan je motorkap zal deze in zijn geheel gespoten moeten worden. Bij FixEasy gaan we als volgt te werk: allereerst demonteren we de motorkap, indien nodig ontroesten en lassen we deze, vervolges deuken we deze indien nodig uit, dan schuren we de motorkap op, bewerken we deze met een grondlaag, schuren we de motorkap opnieuw, bepalen we de lakkleur middels een computersysteem, mengen we de lak, spuiten we de motorkap in onze hightech cabine, laten we de lak drogen met een speciale UV lamp, vervolgens monteren we de motorkap weer op de auto en last but not least: we poetsen de auto mooi op zodat deze er weer als nieuw uit ziet!  

Motorkap spuiten bij FixEasy

Bij FixEasy spuiten we lakschades volgens de nieuwste technieken in onze hightech spuitcabines. Deze spuitcabines worden gebruikt om bijvoorbeeld een bumper, motorkap, portier of zelfs een volledige auto onder optimale en veilige omstandigheden te spuiten. Onze spuitcabines zijn geheel stofvrij en de temperatuur wordt gereguleerd om na het spuiten de lak versneld te kunnen laten drogen. Ook hebben wij in onze spuitcabines speciale verlichting zodat kleurverschil voorkomen kan worden. Én door speciale luchtstroming systemen is het zelfs mogelijk om meerdere kleuren tegelijk in de ruimte te kunnen spuiten. Hiermee besparen wij een hoop tijd waardoor het spuiten van jouw auto(onderdeel) helemaal niet lang meer duurt!  

Kosten motorkap spuiten

De kosten van het spuiten van jouw motorkap hangen af van een aantal factoren. In de berekening wordt onder andere meegenomen hoe groot de lakschade aan de motorkap is, wat voor soort auto je rijdt, wat voor soort lak er gebruikt moet worden en hoeveel arbeid er voor berekend wordt. Bij FixEasy betaal je 25% minder voor het spuiten van jouw motorkap dan bij andere professionele schadeherstellers! Bereken je schadebedrag direct via de FixEasy schadecalculator

Wat klanten over ons zeggen

 • Klant: Pieter
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 9.1

Bij FixEasy heb ik makkelijk, goedkoop en snel mijn auto laten herstellen. Ik moest de kosten zelf betalen dus ik was blij met de FixEasy oplossing. Het heeft me een hoop geld bespaart.

 • Klant: Marie
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.9

Aloys van FixEasy heeft me goed geholpen bij het herstellen van mijn schade. Hij gaf me goed advies en kwam met eerlijke prijzen. Door de FixEasy aanpak kon ik de schade in drie termijnen betalen zonder rente.

 • Klant: Jan
 • Beoordeling:
 • Cijfer: 8.6

Door de FixEasy schadecalculator kon ik snel en makkelijk mijn schade berekenen. Zo wist ik binnen een paar klikken hoeveel ik kwijt was om mijn auto weer als nieuw te krijgen.